Nappa Machine Oy

Nostolaitteiden asiantuntija palveluksessasi | Valkeala, koko Suomi

Nappa Machine Oy on nostolaitteiden asennukseen, huoltoon ja korjaukseen erikoistunut yritys, joka toimii Valkealasta käsin koko Suomen alueella. Toimimme useiden nostolaitemerkkien virallisena huoltopisteenä, minkä lisäksi pyrimme huoltamaan ja korjaamaan muitakin nostolaitteita merkistä ja mallista riippumatta. Teemme myös yhteistyötä niin nostolaitteiden myyjien kuin tarkastajatahojen, kuten Nosturiexpertit Oy:n ja Inspectan, kanssa. 

Sertifioidut nosturintarkastukset alle 25TM (oma tarkastaja).

Yritystoimintamme perustuu yli 20 vuoden kokemukseen nostolaitteiden parissa. Laajan ammattitaitomme ansiosta voimme tarjota asiantuntevaa ja ripeää palvelua nostolaitteiden huollosta ja korjauksesta aina niiden päälirakenteiden asennukseen asti. Palveluihimme kuuluvat myös raskaan kaluston korjaus- ja asennustyöt, kuten peruskorjaukset ja hitsaustyöt.

Nostolaitteiden virallinen huoltopiste

Nappa Machine Oy on seuraavien nostolaitemerkkien virallinen huoltopiste: HIab,Jonsered,Loglift,Multilift,Zebro,Moffet,Effer, Fassi, HMF, Palfinger ja PM. Käytössämme ovat merkkihuoltoon vaadittavat diagnostiikka- ja muut laitteistot sekä kattava varaosavalikoima, mikä mahdollistaa nostolaitteiden perusteellisen huollon nopeallakin aikataululla. 

Ota yhteyttä »

EDUSTUKSEMME